Om oss

Hvem er vi, og for hvem?

Mindsphere er et frittstående konsulentselskap med kontorer i Bergen. Selskapet ble etablert i år 2000.

Vi ønsker å bidra med rådgivere, prosjektledere og programmerere til IT-prosjekter.

Vi har bygget opp bred erfaring gjennom å levere slike tjenester både til store og til mindre virksomheter.

Vi har også engasjert oss i å utvikle og spre gode og effektive HMS-verktøy til hjelp for små og mellomstore bedrifter slik at de kan dokumentere og følge opp virksomhetenes risiko- og HMS-arbeid. Målet vårt er at verktøyet skal være enkelt å lære seg og enkelt å bruke.

Litt historie

Vi ønsker å bistå deg som kunde med å utvikle og tilrettelegge gode løsninger for din virksomhet. Med vår erfaring og kompetanse, ønsker vi sammen med kundene våre å skape funksjonelle og robuste løsninger i henhold til oppdragsgivernes krav og forventninger.

Våre kompetanseområder spenner fra rådgivning og prosjektledelse til utvikling av forretningskritiske systemløsninger. Systemutvikling og Identity Management peker seg ut som våre hovedfokusområder. Vi vet at for å være god innenfor et fagfelt, må vi holde fokus. Vi har derfor samarbeidspartnere som representerer kunnskap innen andre deler av IT-området som f.eks design, markedskommunikasjon, organisasjonsutvikling, sikkerhet, nettverk og databaseadministrasjon.

Mindsphere har siden oppstarten i 2000 i hovedsak arbeidet med rådgivning og systemutvikling for store virksomheter innen bank, finans, forsikring og industri. Vi disponerer dyktige og erfarne seniorkonsulenter. Vi har kontorer i Kalfarveien i Bergen og skryter gjerne om at vi har ”golfbane i kjelleren”. Sammen med partnere med supplerende kompetanse, skal vi kunne dekke de fleste behov våre kunder etterspør.